Laptele de capră, unul dintre cele mai eficiente tratamente naturale de înfrumusețare
Comentariile sunt închise pentru Laptele de capră, unul dintre cele mai eficiente tratamente naturale de înfrumusețare
Casa-natura-ferma-capre

Destul de blând pentru a putea fi oferit bebelușilor, dar suficient de puternic pentru a repara eficient pielea arsă de soare, laptele de capră este plin de compuși activi, ceea ce l-a făcut să fie folosit ca tratament de înfrumusețare timp de mii de ani.

În zilele noastre, când din ce în ce mai multe femei renunță la tratamente cosmetice pline de compuși chimici și parabeni și caută să își întrețină frumusețea cu produse naturale, laptele de capră redevine un produs la modă. Datorită acidului lactic și acizilor grași puternic hidratanți care se găsesc din abundență în laptele de capră, pielea sensibilă sau deshidratată își ameliorează vizibil aspectul și sănătatea.

Pentru că laptele de capră are același PH ca și pielea umană, atunci când vă demachiați cu lapte de capră nu deranjați bariera protectoare a pielii. Pentru persoanele care suferă de eczeme, psoriazis sau keratoză, laptele de capră este un ingredient blând și sigur. Pielea noastră reacționează foarte bine la compușii din laptele de capră, datorită compoziției sale, ce se aseamănă cel mai mult cu cea a laptelui uman, iar epiderma noastră absoarbe cu ușurință toate substanțele nutritive, benefice.

Acidul alfa-hidroxid este cunoscut pentru proprietățile sale de hidratare și exfoliere și este recomandat pentru tratarea arsurilor cauzate de expunerea prelungită la soare.

Acidul lactic stimulează producția de ceramide, care sunt, practic, mortarul dintre celulele pielii. Cu cât celulele sunt mai bine sigilate între ele, cu atât grăsimile și substanțele hidratante pe care pielea noastră le conține sunt sigilate și nu se pierd, împiedicând tenul să capete un aspect uscat sau îmbătrânit. În același timp, bacteriile și alergenii rămân în afara barierei de apărare a pielii.

De aceea, laptele de capră folosit în tratamentele cosmetice este o soluție naturală blândă, dar extrem de eficientă, care oferă un ten mai hidratat, mai sănătos și mai luminos.

0

TOP

X