Termeni si conditii – CASA NATURA ONLINE

IDENTIFICAREA COMERCIANTULUI

Acest site este intretinut si administrat de SC Casa Natura online SRL. Proprietarul site-ului este SC Casa Natura online SRL.

Date de contact:

SC Casa Natura online  S.R.L are sediul in str.Libertatii nr. 71 Z, Bragadiru, jud. Ilfov si functioneaza la punctul de lucru deschis in Str. Libertatii nr 71 Z Bragariru,  Romania. 

Email: comenzi@casanatura .ro 

Tel:  0733.059.896


Registrul Comertului J23/1672/18.04.2016  ,

CUI: RO35972893 

IBAN

DREPTURI DE MARCA 

Numele CASA NATURA ONLINE si logo-ul CASA NATURA sunt marci inregistrate de catre SC CASA NATURA ONLINE SRL. Reproducerea, imitarea, utilizarea sau aplicarea acestor marci fara a fi obtinut in prealabil autorizatie de la SC CASA NATURA ONLINE  SRL constituie infractiune ce se pedepseste conform legilor in vigoare.

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Intregul continut al site-ului CASA NATURA ON LINE – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica, scripturi, programe si alte date este proprietatea CASA NATURA ONLINE  si a furnizorilor sai si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.

Folosirea fara acordul sc CASA NATURA ONLINE srl , a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste conform legilor in vigoare.

LIMITARI ALE RESPONSABILITATILOR

Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat,sau avizat.

Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat/avizat.

Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul produsului cumparat. Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala , adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

SC Casa Natura on line SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata sub nici o forma pentru pagubele aparute prin folosirea in alte modalitati decat cele recomandate a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Site-ul Casa Natura online  si materialele aferente sunt folosite „asa cum sunt” si „atat cat sunt disponibile” fara garantii de nici un fel. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site cumpararea produselor se face pe propriul risc. SC Casa Natura online SRL nu garanteaza ca acest site, serverele sale sau e-mail-urile trimise in numele Casa Natura online,sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare.

SC Casa Natura online SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii SC Casa Natura online SRL, fara acordul scris al acesteia.

Cei care acceseaza/viziteaza,se documenteaza, site-ul, pot face comentariisi orice alt fel de  comunicari; sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp catcontinutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Utilizatorii care vor folosi o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare. SC Casa Natura online SRL are dreptul de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. Firma SC Casa Natura online SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari. In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera societatii SC Casa Natura online SRL si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea, societatii SC Casa Natura online SRL si afiliatilor/asociatilor sai sau celor carora le retransmite dreptul de licenta dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane.

CONDITII PENTRU RETURNAREA PRODUSELOR

Conform Ordonantei nr. 130/2000(actualizata de OUG 34/4.06.2014) privind regimul juridic al contractelor la distanta „Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului”(exceptie fac produsele lactate care , fiind naturale 100% ,fara conservanti sau alti aditivi adaugati,nu au termene mari de garantie,intre 2 si 7 zile). Notificarea se va data, semna si trimite de catre Dumneavoastra prin curier la adresa: str .libertatii nr 71 z, oras Bragadiru, Jud Ilfov.

In situatia mentionata mai sus, Dumneavoastra veti returna, in termenul prevazut mai sus, produsul cumparat in ambalajul original, fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura. Cheltuielile de expeditie vor fi suportate de  catre Dumneavoastra. Produsele trebuiesc returnate in ambalajul lor original doar prin curierul folosit la livrarea comenzii. Prin deschiderea ambalajelor individuale in care au fost livrate produsele comandate inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditiide utilizare si ca produsele sunt cele comandate si corespund cerintelor dumneavoastra. SC Casa Natura online SRL se obliga sa restituie clientului sumele incasate pentru produsele returnate, in termen de maxim 14 de zile de la data denuntarii de catre Dvs a contractului.

Orice conflict aparut intre SC Casa Natura online SRL si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. In momentul cumpararii si lansarii comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. Casa Natura online S.R.L, cu sediul in Bragadiru, str. Libertatii , nr. 14, jud. Ilfov, numar de ordine in Registrul Comertului J23/1672/18.04.2016, Cod unic de identificare RO35972893, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Prin furnizarea adresei de email pe site-ul Casa Natura online dati consimtamantul in mod expres si neechivoc ca datele dvs cu caracterpersonal (adresa de email) sa intre in baza de date a societatii S.C. Casa Natura online S.R.L si sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre aceasta. Toti cei care au furnizat adresa de email in acceptiunea Legii nr. 677/2001 au calitatea de persoana vizata. Scopul colectarii datelor dvs de catre S.C. Casa Natura online S.R.L. este transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing de pe site-urile administrate de S.C. Casa Natura online S.R.L., efectuarea de statistici interne, fara alte obligatii din partea SC Casa Natura online SRL.

S.C. Casa Natura online S.R.L va prelucra datele cu caracter personal pe perioada existentei contului persoanei vizate, iar ulterior stergerii contului persoanei vizate, S.C. Casa Natura online S.R.L va transforma datele cu caracter personal in date anonime si le va prelucra in scopuri statistice interne, pe durata existenta a societatii. Datele dvs. sunt destinate utilizarii de catre S.C. Casa Natura Online S.R.L. si nu vor fi dezvaluite tertilor. S.C. Casa Natura online S.R.L. garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor celor care completeaza formularul de inscriere.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art 12); dreptul de acces la date (art 13); dreptul de interventie asupra datelor (art 14); dreptul la opozitie (art 15); dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art 17); dreptul de a va adresa justitiei (art 18).Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata, semnata si trimisa la punctul de lucru SC Casa Natura online SRL din Bragadiru, str. Libertatii,nr.71 Z, Bragadiru, Jud. Ilfov. Datele dvs. nu vor fi transferate in strainatate. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

POLITICA DE UTILIZARE COOKIE-URI

 1. Politica de utilizare Cookie-uri 

Aceasta politica se refera la cookie-urile si pagina web operate de S.C. Casa Natura online S.R.L.

 1. Ce sunt Cookie-urile? 

Cookie-ul este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome. Firefox) si este complet pasiv? (NU contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard driverul utilizatorului sau alte informatii confidentiale). 

 1. La ce sunt folosite Cookie-urile? 

Aceste fisiere fac posibila recunoasterea terminalului utilizatorului si prezentarea continutului intrun mod relevant, adaptat preferintelor utilizatorului. Cookie-urile asigura utilizatorilor o experienta placuta de navigare si sustin eforturile Casa Natura online pentru a oferi servicii comfortabile utilizatorilor: ex: ? preferintele in materie de confidentialitate online, cosul de cumparaturi sau publicitate relevanta. 

 1. Ce Cookie-uri se folosesc? 

Se folosesc doua tipuri de Cookie-uri: per sesiune si fixe. Cele din urma sunt fisiere temporare ce raman in terminalul utilizatorului pana la terminarea sesiunii sau inchiderea aplicatiei (browser-ului web).Fisierele fixe raman pe terminalul utilizatorului pe o perioada in parametrii Cookie-ului sau pana sunt sterse manual de utilizator.  

 1. Cum sunt folosite cookie-urile de catre acest site? 

O vizita pe acest site poate plasa cookie-uri in scopuri de: 

 • Cookie-uri de performanta a site-ului 
 • Cookie-uri de analiza a vizitatorilor 
 • Cookie-uri pentru geotargetting 
 • Cookie-uri de inregistrare 
 • Cookie-uri pentru publicitate 
 • Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate  
 1. Contin Cookie-urile date personale? 

Cookie-urile in sine nu solicita informatii cu caaracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet. Datele personale colectate

 prin utilizarea Cookie-urilor pot fi colectate doar pentru a facilita anumite functionalitati pentru utilizator. Atare date sunt criptate intr-un mod care face imposibil accesul persoanelor neautorizate la ele.  

 1. Stergerea Cookie-urilor 

In general, o aplicatie folosita pentru accesarea paginilor web permite salvarea Cookie-urilor pe terminal in mod implicit. Aceste setari pot fi schimbate in asa fel incat administrarea automata a Cookie-urilor sa fie blocata de browser-ul web sau utilizatorul sa fie informat de fiecare data cand Cookie-uri sunt trimise catre terminalul sau. Informatii detaliate despre posibilitatile si modurile de administrare a Cookie-urilor pot fi gasite in zona de setari a aplicatiei (browser-ului web). Limitarea folosirii Cookie-urilor poate afecta anumite functionalitati ale paginii web. 

 1. De ce sunt cookie-urile importante pentru Internet? 

Cookie-urile reprezinta punctul central al functionarii eficiente a Internetului, ajutand la generarea unei experiente de navigare prietenoase si adaptata preferintelor si intereselor fiecarui utilizator. Refuzarea sau dezactivarea cookieurilor poate face unele site-uri imposibil de folosit. Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu inseamna ca nu veti mai primi publicitate online , ci doar ca aceasta nu va mai  putea tine cont de preferintele si interesele dvs, evidentiate prin comportamentul de navigare. 

Exemple de intrebuintari importante ale cookieurilor (care nu necesita autentificarea unui utilizator prin intermediul unui cont): 

 • Continut si servicii adaptate preferintelor utilizatorului , categorii de produse si servicii.
 • Oferte adaptate pe interesele utilizatorilor / retinerea parolelor. 
 • Retinerea filtrelor de protectie a copiilor privind continutul pe Internet (optiuni family mode,functii de safe search). 
 • Limitarea frecventei de difuzare a reclamelor ? limitarea numarului de afisari a unei reclame pentru un anumit utilizator pe un site. 
 • Furnizarea de publicitate mai relevanta pentru utilizator. 
 • Masurarea, optimizarea si caracteristicile de analytics ? cum ar fi confirmarea unui anumit nivel de trafic pe un website, ce tip de continut este vizualizat si modul cum un utilizator ajunge pe un website (ex prin motoare de cautare, direct, din alte website-uri etc).
 • Website-urile deruleaza aceste analize a utilizarii lor pentru a imbunatati site-urile in beneficiul userilor.

E-MAILURI DE PHISHING

Ce este un e-mail de phishing?

Scopul mesajelor e-mail de phishing (frauduloase) este furtul de identitate si/sau infectarea computerului dumneavoastra cu un virus. Aceste mesaje solicita date cu caracter personal, adesea solicitându-va sa faceti clic pe un link si directionandu-va catre site-uri sau numere de telefon unde va cer sa furnizati date personale. Link-ul respectiv va incerca adesea sa va infecteze computerul cu un virus. Dupa aceea, detaliile personale vor fi utilizate abuziv in scopuri ilegale.

In cazul în care primiti un e-mail de la Casa Natura online si in care vi se solicita sa furnizati detaliile cardului sau informatii similare, va rugam sa retineti ca acest e-mail nu este trimis de Casa Natura online. Casa Natura online va solicita informatii cu privire la contul dumneavoastra pe www.Casanatura online.ro doar ca raspuns la solicitarile facute de dumneavoastra prin e-mail sau telefonic sau atunci cand sunt neclaritati privind o comanda pe care ati plasat-o, dar noi nu vom solicita niciodata detalii bancare prin e-mail. Va rugam sa nu raspundeti la astfel de solicitari. In cazul in care primiti un astfel de email, va rugam intotdeauna sa ne contactati telefonic 0733.059.896  sau prin e-mail la contact@casanatura.ro. 

Daca primiti vreodata un e-mail în care vi se solicita sa furnizati date specifice cu caracter personal/bancar prin intermediul unui link, nu raspundeti, nu faceti clic pe link si stergeti imediat e-mailul respectiv.

TRANSPORT

Casa Natura online expediaza comenzile dumneavoastra cu transport propriu in masini autorizate pentru transportul produselor cu temperatura controlata.

Transportul produselor lactate este asigurat de catre Casa Natura online la o comanda minima de 100 lei in Bucuresti si Ilfov. Pentru comenzi mai mici de 100 lei se percepe o taxa de transport de 25 lei

Produsele lactate vor fi livrate doar in Bucuresti si Ilfov ,tinand cont ca sunt produse naturale 100% si nu putem controla si garanta integritatii  produselor lactate. Casa Natura online nu percepe nici o alta taxa suplimentara. 

Pentru restul produselor afisate pe site si care sunt livrate in toate tara se percepe taxa de transport conform tarifelor afisate de catre tranportatori la momentul respectiv

Livrarea produselor comandate se efectueaza intr-un interval de 24h-72h lucratoare din momentul expedierii comenzii in orice localitate din Romania. 

Care sunt termenele de livrare? 

Termele de livrare sunt intre 24-72 de ore lucratoare din momentul expedierii, dar aceste termene pot suferi anumite modificari din motive ce nu pot fi prevazute (calamitati, inundatii, inzapezirii,blocaje, etc), sau datorita modului de organizare si logistica a firmelor de curierat. 

Este datoria noastra sa va anuntam ca orice termen de livrare sau promisiune oferita direct Dumneavoastra de catre reprezentantii firmei de curierat  sunt relative si trebuie considerate ca atare. Ne cerem scuze in fata tuturor clientilor nostri fata de care nu ne-am putut tine 100% promisiunile, din motive ce nu tin de organizarea companiei noastre, ci de modul in care angajatii firmei de curierat  inteleg/reusesc sa isi faca datoria fata de clienti. Ne sa va oferim produse de calitate, insotite de un transport la pret rezonabil si credem ca de cele mai multe ori reusim, mai ales daca avem intelegerea dumneavoastra.

Cum procedam pentru a obtine informatii legate de colet?

Este simplu.Pentru a afla informatii despre livrarea unui colet va rugam verificati daca ati primit de la noi prin e-mail numarul de AWB si data acestuia. Daca acestea au fost trimise inseamna ca livrarea a plecat de la noi si orice informatii se pot obtine numai de la firma de curierat rapid contractata, la numerele de telefon 02–- (Bucuresti) si 02–- (Provincie), comunicandu-le numarul si data AWB-ului din email sau la numarul de telefon 021––– pentru firma de  Couriererat . De asemenea puteti contacta direct curierul, sunand la numarul de telefon primit in SMS ul pe care firma  Courierat il trimite la numarul de telefon trecut in comanda. 

In momentul cand ati primti AWB-ul comanda nu mai poate fi anulata, deoarece coletul a intrat in posesia firmei de curierat care isi urmeaza fluxul zilnic de livrari si deja a facut taxarea catre firma Casa Natura online a transporului ce urmeaza a fi efectuat. 

Documentele legale (factura) va sunt predate/trimise intotdeauna in original odata cu comanda (in plicul transparent sub formularul de AWB- nota de transport) in cazul in care ati solicitat acest lucru. Va rugam sa verificati comenzile si sa sesizati in scris orice lipsa a unui document in momentul primirii. 

De asemenea firma de curierat este obligata sa va intocmeasca o chitanta cu suma de achitat (suma de pe factura) in cazul comenzilor cu plata ramburs. Daca nu ati primit chitanta respectiva va rugam sa o solicitati de la persoana care va face livrarea In momentul receptionarii coletului va rugam sa verificati integritatea coletului primit. 

Comanda trebuie sa ajunga in ambalaj de carton sau plic alb de plastic cu insemnele firmei de curierat contractata si niciodata in saci de culoare neagra sau altfel de ambalaje.

Daca coletul prezinta urme de deteriorare, este murdar, rupt, taiat, desigilat, botit sau ud refuzati primirea coletului, deoarece compania noastra nu a expediat niciodata vreun colet sub aceasta forma. Se va intocmi un proces verbal potrivit acestei situatii. De asemenea va rugam sa ne anuntati telefonic cat mai repede in cazul acestei situatii pentru a lua la cunostinta si a rezolva cat mai repede cu incidentul creat.

CUM PLATESC

Casa Natura online va pune la dispozitie metodele  de plata a comenzilor dumneavoastra. 

Numerar sau ramburs la primirea coletului – Achitati contravaloarea comenzii la curierul partener in momentul primirii coletului la adresa indicata de dumneavoastra. In cazul in care nu sunteti la adresa in momentul sosirii curierului, puteti apela la o alta persoana pentru receptionarea acestuia. 

Plata online cu cardul – Puteti efectua plata online cu cardul dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt –––– ––––. In momentul in care selectati aceasta metoda de plata, la apasarea butonului  veti fi redirectionat catre o pagina securizata a procesatorului de plati unde trebuie sa introduceti datele cardului dumneavoastra. Deorece datele dumneavoastra personale sunt confidentiale, acestea sunt criptate si vor fi procesate direct de catre banca emitenta a cardului si nu sunt disponibile angajatilor Casa Natura online sau oricaror altor persoane neautorizate.

POLITICA DE RETUR – Casa  Natura online 

In conformitate cu ordonanta nr. 130/2000, actualizata de O.U.G. nr. 34/2014, orice client are dreptul de a returna produsul cumparat, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea coletului.

Conform OUG 34/2014, produsele alimentare si cosmetice  constituie produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid si sunt exceptate de la dreptul de retragere. 

Cu toate acestea SC Casa Natura online SRL va ofera  posibilitatea de a returna orice produs, perisabil sau neperisabil, in termen de 30 de zile lucratoare(exceptie facand produsele lactate), dupa o anuntare in prealabil la adresa de email: office@casanatura.ro sau la numarul de telefon: 0733.059.896

Procedura de denuntare si retur:

Returnarea se face anuntand in prealabil intentia de retur printr-o sesizare la adresa de  email office@casanatura.ro sau la numarul de telefon 0733.059.896.

Returnarea se face prin trimiterea produselor(mai putin produsele lactate, care pot fi returnate in cel mult 24 ore de la primirea lormaxim 30 de zile lucratoare de la primirea comenzii pe adresa Sc 

Casa Natura online,Bragadiru, jud Ilfov Str. Libertatii nr 71Z doar prin curierul contractat.

In colet se vor afla toate documentele primite initial, precum si o adresa scrisa, semnata de persoana care a initiat si platit comanda, care notifica denuntarea contractului si solicita returnarea sumei platite, indicand contul si banca unde se vor returna banii. 

Puteti folosi formularul de retragere pus la dispozitie aici: formular retragere

Suma platita va fi rambursata integral, mai putin costul transportului care ramane in sarcina clientului, in 30 de zile calendaristice de la primirea integrala a coletului de retur si scrisorii de denuntare(exceptie facand produsele lactate, care nu se returneaza decat in 24 ore de la primirea lor) .

Cheltuielile de transport vor fi achitate integral de catre dumneavoastra.

SC Casa Natura online SRL va incerca intotdeauna sa rezolve orice sesizare pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In acest sens va punem la dispozitie o adresa de email spre care puteti directiona orice  sesizare sau reclamatie la care va vom raspunde in maxim 10 zile calendaristice office@casanatura.ro.

 In cazul in care rezolvarea pe cale amiabila nu este posibila se vor aplica prevederile legale romanesti.